Umjetnost obrade drva... Umjetnost obrade drva 
.

Moderni stolarski strojevi

Dobrodošli u našu Internet radionicu!

Vi ste posjetitelj broj: Statistika

Danas je

Drvena vrata i prozori

 

drvena vrata za ormar drvena ulazna vrata Drvena sobna vrata drveni prozor, staklena stijena drvena masivna protuprovalna vrata
U asortimanu drvenih vrata i prozora nudimo Vam uslugu izrade i montaže vrata i prozora svih dimenzija i oblika. Tu se nalaze protuprovalna vrata, vrata i prozori sa zvučnom izolacijom, staklene stijene, zatvoreni balkoni, razne vrste masivnih štokova i sl.

Drveni stolovi i klupe

 

Drveni masivni stol drveni masivni stoldrveni stol i drvene klupe

Za Vas ćemo izraditi drvene stolove i klupe točno onako kako ste ih Vi sami i zamislili. Stolovi i klupe od masivnog drveta bit će jedinstven ukras svakom domu. Odaberite drvo koje želite, design koji vam se sviđa i kontaktiraje nas.

Sjenice i drvene kuće za odmor

 

sjenice Sjenica sa kaminom Sjenica
Sjenice i male drvene kuće idealno su mjesto za odmor. Ovisno o Vašim zahtjevima i samoj ideji izradit ćemo sjenice koje će ukrašavati dvorište, vikendicu ili bilo koje drugo mjesto po Vašem izboru.

Masivna drvena stubišta

 

drvena masivna stubišta kružna stubišta kružna masivna stubišta
Ako tražite masivna drvena stubišta po mjeri Vašeg stana ili kuće onda je ovo idealno mjesto za Vas. Pogledajte ogledna drvena stubišta iz našeg asortimana i preputie mašti kreiranje Vaših stubišta.

Namještaj po mjeri

 

drveni krevet drveni krevetiormarić po mjeri kuhinja, kuhinjski elementi po mjeri
Pronaći gotov namještaj po mjeri koji izgleda baš onako kako to Vi i želite možda je i nemoguće. Kreveti, ormari, predsoblja, kuhinje samo su mali dio asortimana koji smo Vam u mogućnosti izraditi brzo, kvalitetno i povoljno.

Naša lokacija:

...klikni na sliku za detaljan pregled

 

Možda će Vam pomoći: